2 3 4 5

Què són els implants dentals ?

Els implants dentals són un tractament destinat a la reposició de les dents absents. Són la solució per a poder tornar a tenir les dents fixes i tornar a menjar i riure sense complexos.

Després de més de 25 d’anys d’experiència en aquest tractament podem dir que són un tractament segur i efectiu.

Els implants dentals ens permeten reposar dent unitàries, absències parcials i també la totalitat de dents.

Planificació 3D

Un dels avenços més importants en el tractament amb implants és la planificació 3D que ens permet avaluar cada cas de forma personalitzada.

Des de fa molts anys estic planificant la totalitat dels casos amb planificació 3D.

La planificació 3D em permet ser més precís i sobretot menys agressiu en la cirurgia, en la qual molts cops no cal ni fer incisions per a col·locar els implants. Amb la qual cosa la recuperació és més ràpida i menys dolorosa.

Dents en un dia

Quan parlem de dents en un dia, volem dir que som capaços en un mateix dia de col·locar els implants i les dents fixes, tant si es tracta d’una dent aïllada com de tota la boca.

Aquest tractament ens aporta molts beneficis.

  • Major comoditat ja que no és necessari portar dents provisionals removibles i això ens permet una integració immediata a la vida social.
  • La cicatrització dels teixits és millor perquè està guiada per les dents.
  • La durada del tractament és inferior als tractaments convencionals.

Casos sense os

Aquest és realment el repte de la implantologia i es necessita un professional amb la formació i experiència suficient per a solucionar amb èxit aquests casos.

Amb la pèrdua de les dents l’os de suport dels maxil·lars pateix una atròfia progressiva que pot impedir la col·locació d’implants de forma convencional.

 

 

La solució per aquest problema són bàsicament els procediments de Regeneració Òssia Guiada i els implants Zigomàtics

  • Regeneració òssia guiada

    Amb aquesta tècnica, en la que utilitzem sistemes de cirurgia mínimament invasius, som capaços de recuperar els contorns anatòmics perduts per a poder donar als nostres implants la funció estètica necessària perquè no sàpigues quina dent és natural i quina és un implant.

 

  • Implants Zigomàtics

    La utilitzem habitualment en casos d’absència total de les dents del maxil·lar superior. Aquests implants ens permeten utilitzar les zones de l’os zigomàtic per a subjectar tota una arcada fixa..

 

 

Es col·loquen habitualment sota anestèsia local i sedació conscient en la mateixa clínica dental.  I a mes amb tècniques de “dents en un dia” podem sortir a les poques hores amb unes dents fixes..

 

 

Especialista en tractament de complicacions amb implants

Es calcula que cada any és col·loquem més de 450.000 implants dentals a l’estat espanyol, tot i que es tracta d’un procediment segur en mans expertes cada cop és més freqüent atendre consultes per complicacions.

Si per a fer un tractament amb implants es necessita una experiència contrastada, en el tractament de les complicacions aquest punt marca la diferència.

Des de fa anys sóc especialista a resoldre satisfactòriament les complicacions que poden ocórrer en tractaments amb implants.

 

 

 

No dubtis a consultar-me el teu cas si ho necessites. Dr. Enric Ariza.

Positive SSL