2 3 4 5

Implants dentals.

Els implants dentals:

Protegeixen les dents sanes. A diferència d’un pont, que afecta les dents sanes que té al voltant, els implants dentals van ancorats a la mandíbula, al lloc on hi havia l’arrel de la dent que falta, de manera que no afecten les dents sanes. Ajuden a evitar que les dents sanes adjacents es desplacin cap a l’espai de les dents que et falten si l’espai s’ha deixat buit durant un període prolongat de temps.

Ajuden a conservar la forma natural de la cara i del somriure. Una cara sense dents pot cedir i sembla enfonsada i trista. Els implants dentals et permeten mantenir la forma natural de la cara i el somriure.

Protegeixen l’os sa. Deixar espais buits a la boca després d’haver perdut una o més dents pot provocar problemes de salut addicionals, com ara la pèrdua i la deterioració de l’os de la mandíbula. Quan no s’utilitza per recolzar una dent natural, l’os de la mandíbula es deteriora i perd resistència i fermesa. Els implants són l’única opció de restauració dental que preserva i estimula l’os natural. De fet, contribueixen a estimular el creixement dels ossos i a prevenir la pèrdua òssia.

Mantenen les dents a la boca. Els implants dentals et permeten mantenir les dents allí on ha de ser: a la boca. I sense preocupacions que la dentadura pugui lliscar o caure. La cura de les dents que han estat reemplaçades amb implants dentals és exactament la mateixa que la de les dents naturals: raspall i fil dental.

Hi ha múltiples alternatives per solucionar, a través d’implants, un problema de falta de peces dentals.

Com a expert cal recomanar sempre les solucions més adequades a cada problema:

  • col·locació d’implants dentals en un sol dia
  • empelts ossis
  • elevació de sins
  • implants zigomàtics d’última generació

 

Positive SSL